Party Service

Jouw feest begint bij Mitra Marsdijk!

Onze statafels
Statafels, Tafelrokken en Statafelkrukken

Niets geeft zoveel voldoening als al je gasten tevreden naar huis gaan en je nog maandenlang hoort dat jouw feest zo gezellig en zo goed georganiseerd was.

Dan heb je het goed gedaan.

Mitra Marsdijk regelt het voor jou

Bij de voorbereiding van elke feestelijke gebeurtenis, hoe klein of hoe groot ook, is het altijd weer de vraag: ‘wat haal ik voor mijn gasten in huis?’. Je wilt natuurlijk dat het je gasten aan niets ontbreekt. Zeker als het gaat om drank is het altijd moeilijk in te schatten welke dranken en hoeveel er gedronken gaat worden.

Met de know how van Mitra is zoiets helemaal niet moeilijk. En bij ons kun je in overleg de ongeopende dranken gewoon weer terugbrengen. Zo heb je altijd genoeg in huis om van jouw verjaardag, jubileum, bedrijfsborrel, of een andere gelegenheid een geslaagd feest te maken.

De thuis tap

De Thuistap

Voor feestjes groter dan 20 personen adviseren wij je om een professionele thuistap te huren. Ook hierin kunnen we u voorzien, we hebben diverse taps te huur om jouw feest nog completer te maken. Zeg nou zelf, wat is er leuker dan jouw gasten zelf een vers glas bier te laten tappen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden qua biertypes, ook bijvoorbeeld speciaal-bier is mogelijk en diverse fust groottes. (hou als rekenmaat dat er gemiddeld 110 glazen pils uit een fust van 30 liter gaan)

Verhuur van glaswerk

Natuurlijk kan ons Mitra team je ook helpen aan verschillende glazen. Of je nu gebruik wil maken van wijn-, bier- of longdrinkglazen, bij ons kun je terecht. In handzame en stofvrije afgesloten boxen/ dozen, kun je deze veilig vervoeren. Bij elke tap krijgt u een partykit te leen deze box kun je direct als spoelbak gebruiken, en bevat o.a. een spoelborstel, tapspatel, viltjes en een extra koolzuurfles.